Logo

 
 
 
 
Minőségpolitika
     
 
 
”Ügyfeleink elégedettsége számunkra az első!”
 1. A  VK Elektrocom Kft. mindig is törekedett az ügyfelek elégedettségére a minőségi munkával, hogy ügyfeleink újra minket válasszanak.
   
 2. A VK Elektrocom Kft. vezetősége az általa forgalmazott termékek beszállítóinak, valamint az értékesítésbe és kapcsolódó szolgáltatásokba bevont alvállalkozóinak kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektet a gazdaságosságra, a folyamatosan jó minőségre, megbízhatóságra és pontosságra.
   
 3. A  VK Elektrocom Kft. minőségpolitikájának fontos része, hogy munkatársai biztonságos, egészséges körülmények között végezhessék munkájukat, valamint szakmai fejlődésük és továbbképzésük biztosított legyen.
   
 4. A VK Elektrocom Kft. ügyel arra, hogy bármely tevékenységével a környezetét lehető legkisebb mértékben terhelje.
   
 5. A VK Elektrocom Kft. valamennyi munkatársa a Minőségpolitikában megfogalmazottakkal azonosulva cselekszik az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítás alkalmazásának sikere, továbbá a minél magasabb szintű vevői és megrendelői megelégedettség érdekében.
   
 6. A VK Elektrocom Kft. a fenti célokat úgy kívánja elérni, hogy a minőségirányítási rendszer hatékony alkalmazása mellett folyamatosan törekszik a bővülésre, a fejlesztésre, a megújulásra és a folyamatosan változó piachoz való alkalmazkodásra.

 
     

Cégismertető - Minőségpolitika - Szolgáltatások - Munkáink - Kapcsolat

VK Elektrocom Kft. - Minden jog fenntartva 2012 - értéket alkotunk a jövőnek....

www.vkelektrocom.hu - vkelektrocomkft@vkelektrocom.hu - Telefon: 72/281-738 - Fax: 72/581-012


Magyar